Tantratemplet

ISBN

Viktig men tråkig info:

jag fick nyss ett samtal från min förläggare Kjell Weirup på Nekropolis Förlag.

Flera kunder som nyligen har beställt min bok ”Människooffer i Midgård” har istället fått den erotiska handboken ”Tantratemplet”.

Det visar sig att vid nytryckningen av ”Tantratemplet” har man blandat ihop ISBN- och EAN-koden med ”Människooffer i Midgård”.

Oprofessionellt om något om ni frågar mig.

Kjell Weirup letar nu efter ett idrottslag/skolklass som kan ägna helgen åt att klistra dit nya etiketter på böckerna. Om Närkontakt hinner få fler upprörda samtal och mejl kan ni vänligt förklara för de drabbade vad som har hänt.

Och känner någon till en bra förläggare får ni gärna skicka kontaktuppgifterna.

// Göran

Detta inlägg postades i Allmän info, Nöje & Kultur (UFO) den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

3 reaktion på “Tantratemplet

 1. Anita PetrénAnita Petrén

  Göran, för mig blev det snurrigt åt andra hållet. Jag beställde Tantratemplet men fick din bok. Den verkade trevlig och du har säkert jobbat hårt med den – men den förstörde min och min mans lördagkväll. Vi hade förberett räk-cocktails och fina salter i badkaret och allt. Att läsa kapitlet ”Vikingarnas vedergällning” förstörde därför stämningen lite. Vi hade hoppats på något annat.

  Svara
 2. Stefan MörthStefan Mörth

  hej göran!!!! du eller kjell kan ju höra med henke gårfors på kyrkby skolan!!! hans 8 b klass hjälpte mig knacka dörr när jag fått in en dubbel order ”hacky sacks” majoriteten av elever var jätte ambitiösa!!! men viktor elmlund och hans killkompisar använde bara bollarna för att leka med själva men omdu kan få hjälp av alla dom andra kanske de går fort!!!!!!

  Svara
 3. Göran BångGöran Bång Inläggsförfattare

  Anita: Har bett min förläggare Preben skicka ut ett nytt exemplar av Tantratemplet till dig. Människooffer i Midgård kan du behålla (jag betalade Preben för ditt ex av den).

  Stefan: Förstår inte vad du menar.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>