Tips!

sprite-zero--1050838

Hejhej!

Jag måste tipsa om ett tips jag fick av Bettan Svanlund nyss. Hon tipsade om att man kan ha lite sprite i det vita vinet. Jättelyxigt och gott!

Bettan bor i Stockholm i vanliga fall, så hon har alltid lite tips från storstan med sig när hon hälsar på. I april mailade hon mig ett jättegott recept på coleslaw-sallad som ätit på restaurang och pastagratängen ni tyckte så mycket om som vi åt på styrelsemötet i september 2011 var ett tips från henne.

Nu ska Bettan och jag skvallra lite mer.

Kram! Anita

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>