TYDLIGA REGLER FÖR INLÄGG

Hej!

Det här inlägget gäller egentligen bara Anita, men eftersom du inte har någon e-post-adress känner jag mig tvungen att ta upp detta offentligt.

Anita: DETTA ÄR INGEN MATBLOGG.

Den här bloggen ska behandla liv i yttre rymden, UFOn och i övrigt tidigare oförklarliga s k ”övernaturliga” fenomen. Jag kan på min höjd sträcka mig till att en diskussion om extra-terrestriella varelsers energibehov och metabolism. Jag kan tänka mig att de skulle ha en väldigt proteinbaserad diet eftersom de bör ha OTROLIGT utvecklade hjärnor, vilket möjliggjort deras rymdfärder över enorma avstånd, antagligen i hastigheter långt över ljusets, s k ”warp”-hastighet. Alternativet är att de skulle ha rest under OTROLIGT lång tid. De bör då vara väldigt långlivade (även detta talar ju för den proteinbaserad kosten!) eller ha utvecklat ett sätt att sova väldigt länge, s k ”hypersleep” som man t.ex. kan se i den nyligen utkomna (och otroligt överskattade, rekommenderas ej!) Prometheus, för att kunna vakna i samma ålder när man nåt sitt slutmål.

Alltså: inga fler inlägg om mat.

 

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>