Underföreningar till Närkontakten

Hejsan!

Idag tänkte jag på att olika politiska partier har ju både ungdomsföreningar, kvinnoförbund och sånt där.

Kanske skulle vi kunna göra något liknande med Närkontakten? Inte då starta ett kvinnoförbund (det skulle ju bara bli jag och Madeleine!) men andra så att säga underföreningar. Jag tycker det är jättekul att umgås med er alla och hitta på saker ihop men ibland är det kanske lite synd att det bara blir ufon?

Några underföreningar jag tänkte på var:
– Närkontaktens matklubb: här skulle vi ses och laga olika spännande maträtter ihop. Man kan även tänka sig ett visst ufoinslag, en vecka kanske vi gör pizzan ”Tefatet”!

– Närkontaktens filmklubb: kanske något för Dennis och Stefan som ser så mycket film! Här ser vi en film ihop. Ibland kan det vara en ”rymdfilm” men inte jämt för det blir lite tjatigt.

– Närkontaktens hundklubb: här kan vi samarbeta med brukshundsklubben som vi delar klubblokalen med! Här umgås vi med hundar och lär oss om olika rasers egenskaper och lynnen. (Svårt få in något kopplat till ufon, men det tycker inte jag är ett måste med en underförening!).

Vad tycker ni? Vilka underföreningar skulle ni vilja se?

Detta inlägg postades i Nöje & Kultur (UFO) den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

En reaktion på “Underföreningar till Närkontakten

  1. Göran BångGöran Bång

    Skulle gärna se en mer seriös underfraktion som sysslar med mer vetenskapliga ämnen såsom provtagning av meteoriter etc. Börjar bli lite trött på bl.a. Stefans slarviga rapporter; att hans ex-fru aldrig dök upp för deras avtalade fika handlar troligtvis inte om ”något skumt jävla tids hål eller nåt”.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>