Var är allt papper?

Hej!

Har noterat att fyra (4!) kartonger vitt A4-papper försvunnit från klubbhuset den senaste veckan. Detta är allvarligt. Jag behöver papper för att trycka upp mina böcker. Eftersom mina böcker med USA-anknytning: Kidnappning i Kansas (förord av Stanley Thompson) och/eller Redwoodträden: vän eller fiende? (förord av mig själv) refuserades av min förläggare, så får man dem i A4, häftade av mig själv. Detta sparar dock både tid och tryckerikostnader.

Väntar fortfarande på den första beställningen av någon av dessa böcker, men vill att det alltid ska finnas ”hemma” utifall att…

Uppdatering: Dennis hade använt alla papper till att skriva ut all ASCII-konst (kännt från bl a den populära Arkiv X-serien, se bild) som han har kunnat komma över på internet  vilken ”kan vara bra att ha, utifall en utomjordisk livsform endast kan kommunicera binärt”.

page274

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

2 reaktion på “Var är allt papper?

 1. Stefan MörthStefan Mörth

  jag behöver dom för att skicka fakturor också!!! ta lite jävla hänsyn!!! dennis vill du att jag slår sönder alla dina plast rymd skepp???? näää jag skulle väl inte tro det!!!

  Svara
 2. Dennis Kraft-GyllingDennis Kraft-Gylling

  Tycker du mest är pinsam Stefan.

  1. Mina skalenliga UFO-modeller är gjutna i bakelit och inte plast.
  2. Jag kan ersätta pappret, men mina UFOn är ovärderliga.

  /Dennis

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>