Vykort från Ben

Hej allesammans!

Det har kommit ytterligare ett vykort från Ben till Dennis/klubbhuset (något oklart, verkar vara adresserat till både Dennis och föreningen). Eftersom det är sommar och alla inte har vägarna förbi klubbhusets anslagstavla tänkte jag försöka använda den moderna tekniken och lägga upp innehållet här.

Uppdatering: någon har limmat igen scannern. Jag transkriberar kortet här nedan istället:

Hej son,
Hur ar läget? Jag ar hemma i Liverpool nåra veckor nu innan jag ska ut på the roads igen. Jag ska träffa lite vänner och jag ska hjälpa vän flytta. Snart jag ska förbi Sverige igen! Jag hoppas vi kan ses? Om mamma verkar glad – hälsa henne. Annars stay cool!
Love,
Ben
PS. Hur går det med chejerna? 

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Anita Petrén

Om Anita Petrén

Namn: Anita Petrén
Ålder: 54
Yrke: Förtidspensionerad. Tidigare expeditionssekreterare på vårdmottagningen Igelkotten i 26 år.
Hobby (förutom UFO:n): Spanien, svampplockning och att väva.
Semesterplaner: Vår planerade Spanien-resa blir inte av i år heller. Istället kommer vi hälsa på min syster Anns sommarhus i Byxelkrok på Öland.
Tror du det finns liv i Universum? Knepig fråga! Jag skulle säga att det är som “Tror du på Gud?” och där kan man ju inte vara säker men jag tror ju på att det finns en “Högre makt”. Så är det nog med utomjordingar också.
Bästa UFO-bok? “Eat, pray, love” - allmängiltig bok, både för människor och utomjordingar!
Favoritfilm? Eat, pray, love. Jag gillar filmer med ett budskap som man kan se om.

En reaktion på “Vykort från Ben

  1. Dennis Kraft-GyllingDennis Kraft-Gylling

    Detta är ett övergrepp på min frihetliga integritet, då vykortet är adresserat i mitt namn.

    Det vore bra om detta plockades ned, annars kommer jag kontakta min representant i EU-parlamentet, Christian Engström och påvisa att en svensk NSA-rörelse börjar växa fram.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>