Warcraft-filmen

0385c3d8db68c8b707f8a20fd6cbcb97

Jag har nu läst all information jag har kunnat hitta med tre olika sökmotorer (Google, Bing och Search.net) om ”Warcraft”-filmen.

Det finns för det första ingen information om man tänkt filmatisera ”Wrath of the Lich King” eller expansionen ”The Frozen Throne” eller ”Cataclyzm”. Märkligt.
Det finns mycket att uppröras över kring detta skandalprojekt, för det första att inte Guillermo del Toro eller Peter Jackson regisserar. Men också för att det är en komplett okänd människa, Duncan Jones, som ska regissera. Nummer 2: Att inte Aaron Eckhart (världens bästa skådespelare nu levande skådespelare) har fått en roll, utan att Colin Farell (!!!!!!!) har blivit erbjuden en roll. Jag kan redan på förhand säga att det kommer att bli en urusel film.

Att ens försöka destillera ner det enorma universat i Warcraft till en film är i sig inget man gör utan att missa ett stort antal alternativa historier. För att kunna göra universat rättvisa skulle det behövas, har jag räknat ut, inte mindre än 44 filmer. MINST. Att göra en film med Colin Farell i huvudrollen måste ses som att man inte ens försöker.

Jag rekommenderar istället att man filmatiserar F.E.A.R . Och då med Aaron Eckhart i huvudrollen.

Detta inlägg postades i Okategoriserade den av .
Dennis Kraft-Gylling

Om Dennis Kraft-Gylling

Namn: Dennis Kraft-Gylling
Ålder: 18
Yrke: Studerar [ordförandes kommentar: Och en duktig IT-tekniker här på föreningen :) ]
Hobby (förutom UFO:n): Reddit.com [en hemsida på internet]
Semesterplaner: Vara hemma
Tror du det finns liv i Universum? Tror och tror... Jag är 99,9999999999999999999% säker på att det finns. Det är nästintill en matematisk och logisk omöjlighet att vi är ensamma. Universum är oändligt stort. Att vi skulle vara den enda intellektuella livsformen känns inte troligt.
Bästa UFO-bok? “Aliens & Bigfoot - allies or enemies?”
Favoritfilm? Inception, den bästa film som någonsin gjorts. Gillar även Matrix (Revolutions).

En reaktion på “Warcraft-filmen

  1. Stefan MörthStefan Mörth

    orutinerat om dom släpper den där warminecraft filmen nu till julen nu när hundraåringen har premiär… den kommer döda alla andra filmer. för övrigt väldig kul bok. läs!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>