fåtölj med dator och popcorn!!!

köpte wall-e till ungarna för jag hittade den i en 3 dvd för 50 kr-låda på bengans video (=KAP!!!!) de andra var armageddon (bra rymdfilm!!!) kronjuvelerna (konstig skit?)

i alla fall var jonas otacksam igen (som med guran=tråkig attityd) och sa att det är en jäkla barnfilm som han sett för länge!!! men jag kollade den igår och såna fåtöljer som männskorna har på rymdskeppet är ju de grymmaste jag sett!!! de svävar ovanför marken (=hoover craft) och har inbyggd dator och hållare för popcorn/läsk (som på bio). om de inte finns att köpa vore det skit smart att börja (finns bigga pengar att tjäna!!!)

vet nån var man kan få tag på såna????!!!

 

Detta inlägg postades i Utrustning den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>