investeringstips!!!!

gång på gång ser man artiklar om warren buffett (bluffet om ni frågar mig!!!) och hur han tjänat alla sina miljarder!!!!  bluffet är amerikan = betalar ingen skatt inte svårt att bli rik då!!!! han är också gammal och tråkig!!! richard branson är mycket bättre förebild!!!

det är knepigare i sverige för vi har hög inkomst skatt och företags skatt men det finns ändå knep som jag har lärt mig under åren så jag ska starta mörthens investeringsskola!!!! för endast 1000 kr får man ta del av alla mina tips under 5 kvällar!!! BRA PRIS!!!! de besta tipsen kommer upp på bloggen också!!! kursen börjar på måndag i förenings huset!

mörtinvest

Uppdatering: enligt göran får vi inte vara i förenings huset efter som det inte rör närkontakten TRÅKIGT tycker jag!!!! men det är lugnt vi kan vara hos mig jag bjuder på bärs!!

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>