ok ny idé!!!

eftersom Göran inte gillade min senaste frisbee golf idé så har jag en ny!!!!!

satt igår och kollade på con air (bra rulle!!!) då tänkte jag på när jag och charlotte brukade kolla på film och hon kliade mig på ryggen!!! det är SÅ skönt!!!! nu kör jag med en pasta slev men det är inte samma sak!!!

jag tror att fler gillar att bli kliade på ryggen!!! det är typ som massage!!! så under de timmar som föreningslokalen står oanvänd skulle man kunna använda den till kli massagge!!!! man hyr in några kliare (finns mycket billig arbetskraft i nora!!!) och så kan de klia för ett överkomligt pris!!!

jag har två namnförslag

KLI-niken eller KLI-v In!!!! vad tycker ni?!??!

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Stefan Mörth

Om Stefan Mörth

Namn: Stefan Mörth
Ålder: 42
Yrke: entreprenör ut i finger spetsarna! ROACH RESOURCES HOLDING AB ( roach = mört på engelska!!), Mörth Trading & Import AB, Mörth Multimedia Consulting AB (MMC).
Hobby (förutom UFO:n): BBT! big boy toy. en sunchaser 450M. utom bordare på 210 hästar och avtagbart kapell.
Semesterplaner: BBT!!!!
Tror du det finns liv i Universum? det är ju det jag vill ta reda på!!! och det kräver ju att NÄRKONTAKTEN har rätt verktyg, som ex en fungerande radio sändare som inte skyms av kommunens träd.
Bästa UFO-bok? “Änglar & Demoner” av Dan Brown och Tintins “Månen tur och retur”
Favoritfilm? Coq Rogue! Ser allt med Stellan Skarsgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>