Vakthund till klubben?

Hej,

Då vi har en del värdefull teknik i klubblokalen (tänker främst på den turkosa iMacen med seti@home-programvara) har jag länge funderat över eventuella sätt att utöka säkerheten. Häromdagen när jag kom till lokalen kunde jag se mystiska fotavtryck längs med fönstrena mot altananen (uppskattningsvis storlek 44) samt upprispade kanter vid fönsterkarmen.

Ett larm-system har vi inte budget för, men jag pratade med min granne Carin som jag då och då är hundvakt åt. Hon har gått med på att hyra ut sin hund ”Zingo”. Han är av rasen Papillon, som dessväre är rätt små till storlek – men tack och lov har Zingo har en psykologisk störning som gör honom agressiv och misstänksam mot människor (bl.a. fick jag aktu stelkramps-vaccineras efter att ha vaktat honom första gången).

kristoffer_triumf

En bild på Zingo

500 kr i månaden skulle det kosta ( + utlägg för bajspåsar ), så tar Carin ett varv runt klubbhuset med Zingo på kvällspromenaden varje måndag till fredag. Hur låter detta?

Uppdatering: Tydligen tillhörde skoavtrycken Stefan, som hade glömt nycklarna häromdagen. Men säkerhetsrisken kvarstår, hade Stefan lyckats ta sig in hade det kostat oss mycket att ersätta fönsterramen.

Detta inlägg postades i Allmän info den av .
Göran Bång

Om Göran Bång

Namn: Göran Bång
Ålder: 61
Yrke: Författare och journalist.
Hobby (förutom UFO:n): Promenader. Sudoku.
Semesterplaner: Ska besöka Stanley Thompson och vår UFO-systerförening First Contact i Colloway, Arkansas. Ska bli ett intressant utbyte.
Tror du det finns liv i Universum? Nja.
Än så länge har vi inga solklara bevis på att annat liv existerar. Å andra sidan har vi inga bevis som bekräftar att mänskligheten är en ensam livsform. Således - nja.
Bästa UFO-bok? “The Report on Unidentified Flying Objects” av Edward J Ruppelt. Klassiker.
Favortfilm? Snarare filmer - jag gillar Bond-filmerna (fram till George Lazenby axlade rollen och tyvärr drog ner filmernas kvalité).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>